Byggnet – En del av Arkitektkopia

Byggnet ägs och drivs av Arkitektkopia, som finns på 27 orter runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Kontakta Arkitektkopias lokalkontor, klicka här!

 

En modern lösning, med en lång historia.

GlobenRedan 1986 byggde Arkitektkopia det första datanätverket för att distribuera ritningar digitalt. Det användes skarpt i Globenprojektet i Stockholm samma år. Eftersom ledtiderna i projektet kortades betydligt insåg projektdeltagarna potentialen med den nya tekniken.

Mellan 1987 och 1996 testade Arkitektkopia olika digitala system tills vi 1997 helt enkelt utvecklade ett eget system för webbaserad dokumenthantering. 1999 lanserade vi den första versionen av Byggnet och idag är Byggnet Nordens marknadsledande arbetsredskap för digital informationshantering inom bygg- och förvaltningssektorn. Vi finns i Sverige, Norge, Finland och Tjeckien.

Vepor, byggplatsskyltning eller andra trycksaker?

Vi har alla trycksaker som behövs till byggprojektet. Vi hjälper även till med montering, original och layout, lagerhållning med mera. Välkommen till Arkitektkopia och en värld av trycksaker!

I över sex årtionden har vi försett landets ledande byggföretag med ritningar. Produkterna och tjänsterna vi erbjuder finns där för att vi brinner för er verksamhet. För vår gemensamma verksamhet. Med oss som leverantör får du idag branschens bredaste rikstäckning med etablering över hela Sverige. Allt för att vara så nära ditt bygge som möjligt. Det har aldrig smidigare att hantera ett byggprojekt.

 

Se mer hos arkitektkopia

Snabbt och enkelt med vepor och byggskyltar från ett och samma ställe.

Vad tycker våra kunder?

Se våra case

Kom igång direkt, testa gratis!

  • Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.