BYGGNET – BYGGT FÖR ATT PASSA ALLA!

Så säger kunderna:

Man vid laptop och bygghjälm använder Byggnet.

Byggnet skapar struktur och tillgänglighet.

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor, bostäder och ett brett utbud av service – tillsammans med strategiska partners. Vi implementerar Byggnet för att skapa ordning och snabb tillgång till dokument för våra fastigheter i Stockholm.

Mattias Sundberg, Fabege
Kontakt Byggnet Verify

Byggnet är anpassat för alla olika byggprojekt.

Med cirka 130 anställda och ett brett nätverk av duktiga underentreprenörer är vi idag ett av Sveriges snabbast växande byggföretag inom entreprenad, byggservice, bostäder, konceptbyggnation och butiksetablering. Vi använder självklart Byggnet som en del av vår process för framgångsrika byggprojekt

Dan Jacobson, RO-Gruppen
Drift & Säkerhet

Ritningar samlas i Byggnet Access.

Mitt jobb går ut på att förhandla, teckna avtal och vara kontaktperson till våra leverantörer. Vi använder oss av Byggnet för att det är ett användarvänligt verktyg för lagring av ritningar i förvaltningsskedet och en projektplats för all information som rör ett visst byggprojekt. Vi driver dagligen en mängd olika projekt, så det är en fördel om vi kan ha allt samlat och uppdaterat på ett och samma ställe.

Samarbetet fungerar bra och den digitala hanteringen av ritningar innebär stora fördelar för både Newsec AM och våra uppdragsgivare. För att ytterligare förstärka samarbetet kommer vi att gemensamt anordna utbildningar i Byggnet för våra förvaltare.

Jan-Erik Holmgren, inköpsansvarig, Newsec
Byggarbetare på byggarbetsplats

Med Byggnet kan vi fokusera på vårt jobb.

På Atrium Ljungberg använder vi oss av Byggnets system för webbaserad dokumenthantering. Det är ett praktiskt redskap som hanterar en stor flora av dokument. Vi slipper att ta upp lagringsutrymme på våra egna servrar, vilket minskar en stor del av vår administration.
Med Byggnet kan vi helt och fullt ägna oss åt att få våra entreprenörer att bygga bra hus. Det är där vi ska ha fokus.
Vi använder även applikationen Viewer för att få en snabb överblick över dokument i olika filformat.

Per Elias, Projektledare, Atrium Ljungberg
ritningar byggnet

Samarbetet med Byggnet gör oss kompletta.

Jimmy Ström, Erlandsson Bygg

Anpassat för alla olika befattningar i byggprojektet.

För dig som driver ett projekt.

Med Byggnet slipper du oroa dig för onödiga fel, tillkommande kostnader eller försenade leveranser i projektet. Du får kontroll över samtliga delar i projektet, du bestämmer över deltagarlistan, och vem som ska få informationen. Distributionen sker automatiskt.

För dig som deltar i ett projekt.

Byggnet ger dig all information i rätt tid. Du får rätt versioner av ritningar och andra viktiga dokument. Du har enkel tillgång via webbläsare, mobil eller surfplatta.

För dig som är beställare av ett projekt.

Byggnet är ett system som hjälper till att minska risken för byggfel och förseningar. Alla deltagare använder rätt versioner av dokument och Byggnet ser till att bygget dokumenteras, hanteras och loggas på rätt sätt under hela byggprojektets livslängd.

Byggnet är anpassat för alla olika byggprojekt.

Kom igång direkt

  • Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.