Ny smart sökfunktion

Please scroll down to find information in English

Kolla in den förbättrade sökfunktionen på Byggnets startsida

Vi har förbättrat sökfunktionen på startsidan för att du ska hitta just det projektet eller arkivet du vill arbeta med snabbt och smidigt. Börja skriv i rutan så får du förslag på de bästa träffarna på en gång. Precis som när du söker i din webläsare! Vid klick på träffen kommer du direkt in i aktiviteten. Funktionen söker primärt efter projektnamn och beskrivning, men om du hellre vill söka efter filer eller mappar kan du klicka på Visa alla resultat för ”…”

Check out the improved search functionality on the start page of Byggnet

We have improved the search functionality on the start page to help you find the project or archive you want to work with fast and easily. Start typing in the field and get suggestions on the most relevant results. Just like when you are searching in your web browser! Clicking the result takes you directly into the activity. The smart search primarily matches project names and discriptions, but if you’d rather search for files or folders you can click View advanced search resultats for ”…”

Kom igång direkt

  • Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.