Ny inloggningsdesign och kommande uppdateringar

Please scroll down to find information in English

Byggnet tar nästa steg mot en modernare plattform

Under servicefönstret den 16 oktober genomförde vi flera förbättringar i Byggnet. Har du loggat in sedan dess har du säkert redan märkt av den största då vi byggt om designen för inloggning och skapa konto.

Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar även om allt inte syns utåt, en hel del är rena prestandaförbättringar och säkerhetsuppdateringar som lägger grunden till att Byggnet fortsatt ska flyta på helt sömlöst. Nu tar vi dock det första visuella steget mot en förbättrad användarupplevelse genom att ge inloggningen en fräsch och modern design. Den nya designen är ett smakprov på kommande förbättringar och designuppdateringar i Byggnet.

Utöver den förbättrade inloggningsdesignen så har vi även genomfört följande uppdateringar i Byggnet:

 • Länkar till matnyttig information om Byggnet på inloggningssidan.
 • Nytt metadatafält för att ange en handlings skede.
 • Antalet markerade filer visas i nedre vänstra hörnet.
 • Historik för prenumerationer i Byggnet Subscribe finns nu även för distribution via länk.
 • Upphandlingslänkar fungerar nu även om de är inklistrade i ett dokument i MS Word.

Byggnet takes the next step towards a modern platform

During the service window the 16:th October we deployed several improvements in Byggnet. If you have logged in to Byggnet since then you have probably already noticed the most prominent one, namely the completely revamped log in and sign up design.

We are constantly improving Byggnet even though you might not notice everything, a wide range of our updates are performance and security enhancing which makes sure that Byggnet keeps on running smoothly. We are moving towards a new interface and an improved user experience and the new log in screen is a first taste of things to come. Stay tuned for more updates down the line.

In addition to the new log in screen we have also implemented the following updates:

 • Links to usefull information about Byggnet on sign in page.
 • New metadatafield ”phase”.
 • The number of selected files are displayed in the lower left corner.
 • History for subscriptions in Byggnet Subscribe is now also available for distribution method link.
 • Support for tender links pasted in a MS Word document.

Kom igång direkt

 • Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.