Byggnets allmänna bestämmelser

Hej!

Här kommer nyttig information till dig som användare, deltagare eller administratör i ett projekt eller ett arkiv!

Arkitektkopia har valt att uppdatera sina processer för den dokumentation som finns gällande produktinformation, nyheter och/eller villkor. I samband med uppdateringen har vi även valt att förenkla uppstartsprocessen för dig som användare genom att möjliggöra en ”total” digital plattform.

För att kunna göra den här ändringen vilken även ligger i linje med Arkitektkopias effektiviseringsmål samt de nya regelverk som införs och gäller fr.o.m. 2018, men vi redan nu tar höjd för. Vi har utvecklat en ny process och genom några enkla knapptryck kommer du kunna godkänna Byggnets villkor smidigare och enklare direkt på webben.

Efter uppdateringen 1/10 kommer man mötas av följande efter inloggning: Byggnets allmänna villkorNär du klickar på ”Byggnets allmänna villkor” så kommer du till våra uppdaterade villkor i PDF-format. Efter att du klickat på ”Acceptera” kommer du in i Byggnet som vanligt. Efter att du accepterat villkoren kommer meddelandet inte visas vid nästa inloggning.

Jag hoppas att ni uppskattar arbetet som lagts ner och ni får gärna återkomma med feedback.

Behöver du hjälp ber vi dig kontakta vår support!

Har du synpunkter om den nya processen så ber vi dig skriva ett mejl till oss: marketing@byggnet.se

/Nelly

Kom igång direkt

  • Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.