Kostnadsfria webinar.

Ett webinar är ett seminarium som du tar del av via Internet. Alla våra webinar är kostnadsfria och ställer inga krav på fysisk närvaro i en lokal. Du loggar enkelt in med de inloggningsuppgifter du får via e-post efter din anmälan. Det enda du behöver är Internet och en telefon. Anmäl dig genom att fylla i formuläret under respektive webinartillfälle i vårt kalendarium senast två dagar innan webinariet.

Byggnets webinar har sommaruppehåll, välkommen tillbaka i höst för nya webinartillfällen.

Företagsutbildningar

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar där vi går igenom Byggnets funktionalitet utifrån era önskemål och behov. Det kan handla om allt från att vi deltar i ett uppstartsmöte till att vi utbildar alla på ert företag. Utbildningen sker hos er eller er via vårt verktyg för webpresentationer.

Kontakta oss

Webinaret var ett bra sätt att bli ännu effektivare i vårt byggprojekt.

Vad tycker våra kunder?

Se våra case

Kom igång direkt, testa gratis!

• Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.