Det ska vara lätt att lära sig mer. Med kostnadsfria webinarer, smidiga uppstartsmöten och skräddarsydda företagsutbildningar kan du och kollegorna enkelt fylla på med Byggnet-kunskap.

Webinarer

Ett webinar är ett seminarium som du tar del av via nätet. Det betyder att du kan sitta var som helst i landet och ta del av informationen. Alla webinarer är kostnadsfria. Allt du behöver göra är att anmäla dig till webinaret och sedan koppla upp dig.

Klicka på datumen för att se vad just det tillfället handlar om. Generellt sett går en av våra produktspecialister igenom Byggnet-funktionerna, delar med sig av tips och tricks och svarar även på frågor från dig som deltar.

30 juni 2021 Boka

Webinar Byggnet Access - 30 juni 2021

  • Genom att klicka på knappen Skicka godkänner du Byggnets integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Uppstartsmöten

Ibland behöver man lite hjälp för att komma igång. Då är våra uppstartsmöten om Byggnet en bra lösning. Dessa kan antingen genomföras via Skype eller så kommer vi ut till ditt företag. Hör av dig om du vill ha en demo.

Skräddarsydda företagsutbildningar

Vi erbjuder också skräddarsydda utbildningar för hela eller delar av ditt företag där vi går igenom just er Byggnet-uppsättning. Vi kollar på funktioner, inställningar och hur vi kan rigga projektet helt utifrån era önskemål, arbetssätt och behov.

Många kunder tycker det här är uppskattat i uppstartsfasen av ett projekt men du kan med fördel genomföra utbildningen senare, då i fördjupningssyfte. Utbildningen kan antingen ske hos er eller via Skype.

Kontakta oss

Använd Byggnet gratis om du är student

Vi som jobbar med Byggnet tycker det är självklart att du som pluggar bygg eller arkitektur ska ha de bästa förutsättningarna att lära dig hur det är att driva projekt på riktigt. Eftersom Byggnet används överallt i branschen så kommer du efter skolan med största sannolikhet arbeta med det

Ta chansen och använd Byggnet kostnadsfritt i projekt som drivs i utbildningssyfte. Ange koden ”Student” när du startar ett projekt.

Kom igång direkt

  • Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Webinaret var ett bra sätt att bli ännu effektivare i vårt byggprojekt.

Vad tycker våra kunder?

Se våra case