Det ska vara lätt att lära sig mer. Med kostnadsfria webinarer, smidiga uppstartsmöten och skräddarsydda företagsutbildningar kan du och kollegorna enkelt fylla på med Byggnet-kunskap.

Webinarer

Ett webinar är ett seminarium som du tar del av via nätet. Det betyder att du kan sitta var som helst i landet och ta del av informationen. Alla webinarer är kostnadsfria. Allt du behöver är en internetuppkoppling, dator och telefon.

Klicka på datumen för att se vad just det tillfället handlar om. Generellt sett går en av våra produktspecialister igenom vanliga funktioner, delar med sig av smarta knep och svarar även på frågor från dig som deltar.

Så här anmäler du dig

Fyll i formuläret under det datum du önskar delta. Vidare instruktioner skickas till den e-postadress som du anger. Vi önskar få din anmälan senast två dagar innan webinaret går av stapeln.

Uppstartsmöten

Ibland behöver man lite hjälp för att komma igång. Då är våra uppstartsmöten om Byggnet en bra lösning. Dessa kan antingen genomföras via Skype eller så kommer vi ut till ditt företag.

Skräddarsydda företagsutbildningar

Vi erbjuder också skräddarsydda utbildningar för hela eller delar av ditt företag där vi går igenom just er Byggnet-uppsättning. Vi kollar på funktioner, inställningar och hur vi kan rigga projektet helt utifrån era önskemål, arbetssätt och behov.

Många kunder tycker det här är uppskattat i uppstartsfasen av ett projekt men du kan med fördel genomföra utbildningen senare, då i fördjupningssyfte. Utbildningen kan antingen ske hos er eller via Skype.

Kontakta oss

Använd Byggnet gratis om du är student

Vi som jobbar med Byggnet tycker det är självklart att du som pluggar bygg eller arkitektur ska ha de bästa förutsättningarna att lära dig hur det är att driva projekt på riktigt. Eftersom Byggnet används överallt i branschen så kommer du efter skolan med största sannolikhet arbeta med det

Ta chansen och använd Byggnet kostnadsfritt i projekt som drivs i utbildningssyfte. Ange koden ”Student” när du startar ett projekt.

Kom igång direkt, testa gratis!

  • Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Webinaret var ett bra sätt att bli ännu effektivare i vårt byggprojekt.

Vad tycker våra kunder?

Se våra case