Villkor

Här kan du ladda ner användarvillkor samt allmänna bestämmelser för Byggnet.

Användarvillkor för Byggnet

När du registrerar dig som användare i Byggnet måste du acceptera användarvillkoren.
I och med att du skapar ett användarkonto accepterar du att:

1. bli bunden av Användarvillkoren och
  2. samtliga Abonnemangsavtal eller övriga avtal som ingås mellan Byggnet och Kunden.

Användarvillkoren uppdaterades senast i januari 2024.

Allmänna bestämmelser för Byggnet

De allmänna bestämmelserna utgör en del av ett avtal mellan Byggnet Sverige AB och dig som kund. Dessa gäller i den mån annat inte skriftligen har avtalats.

Utöver information om avtalstid och ansvarsfördelning hittar du även bland annat information om:

• Betalning och betalningsmetod
  • Hantering av personuppgifter
  • Sekretess
  • Integritetspolicy

De allmänna villkoren uppdaterades senast i juni 2021.

Förklaring av begrepp

Alla begrepp och termer som används i villkoren finns definierade i början av respektive dokument.

Integritetspolicy och Cookiepolicy

Byggnet värnar om din integritet och strävar efter att erbjuda digitala tjänster och produkter som på olika sätt säkerställer detta. När du registrerar dig som användare i Byggnet lämnar du dina personuppgifter till oss. I vår integritetspolicy berättar vi mer om hur dessa behandlas och skyddas. Integritetspolicyn gäller för besökare på Byggnets webbplats, kunder och användare av Byggnet. Läs hela integritetspolicyn

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra upplevelse för dig som användare. Läs vår cookiepolicy

Äldre villkor

Ordning och reda. Enkelt och modernt.

Vad tycker våra kunder?

Se våra case

Kom igång direkt

• Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.

• Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.