Det är svårt nog att bygga,
därför finns Byggnet.

Byggnet förenklar byggprocessen för alla inblandade. Byggnet är ett digitalt informationssystem som ger dig kontroll över byggprojektets alla dokument, såväl digitala filer som pappersritningar.

Byggnet grundades, ägs och drivs av Arkitektkopia. Det innebär förutom en massa erfarenhet också att ni enkelt kan ta del av alla tjänster som Arkitektkopia erbjuder. T ex kan ni beställa ritningar via Byggnet som genom Arkitektkopia levereras ut till er på plats.

Våra servrar finns i ett modernt datacenter i Sverige och driften är ISO27001-certifierad och granskas enligt SOC2/SSAE16. Det innebär en mycket hög nivå på driftsäkerhet, bevakning och fysisk säkerhet dygnet runt, hela året.

 

Det är dyrt att bygga fel,
därför finns Byggnet.

Byggfel och förseningar kostar årligen miljarder. Det finns många orsaker, en faktor är att arbetet utförs baserat på felaktiga versioner av ritningar eller annan dokumentation. Byggnet ger alla i projektet rätt information var de än befinner sig.

 

Det krävs många människor för att bygga, därför finns Byggnet.

Byggnet är anpassat för att passa alla typer av byggprojekt, stora som små. Vi har skapat Byggnet för att hjälpa dig och alla typer av roller som ingår i ett projekt. Byggnet används av tusentals personer för att förenkla byggprocessen, varje dag.

En modern lösning,
med en lång historia.

Redan 1986 byggde Arkitektkopia det första datanätverket för att distribuera ritningar digitalt. Det användes skarpt i Globenprojektet i Stockholm samma år. Eftersom ledtiderna i projektet kortades betydligt insåg projektdeltagarna potentialen med den nya tekniken.

Mellan 1987 och 1996 testade Arkitektkopia olika digitala system tills vi 1997 helt enkelt utvecklade ett eget system för webbaserad dokumenthantering. 1999 lanserade vi den första versionen av Byggnet och idag är Byggnet Nordens marknadsledande arbetsredskap för digital informationshantering inom bygg- och förvaltningssektorn. Vi finns i Sverige, Norge, Finland och Tjeckien.

Enkel prissättning. Från 900 kr/månad.

Läs mer

Hög säkerhet. Det är viktigt för dig, och för oss!

Läs mer

Beställ trycksaker från arkitektkopia till ditt byggprojekt.

Läs mer
Byggnet finns på alla våra marknader.

Vad tycker våra kunder?

Se våra case

Kom igång direkt, testa gratis!

  • Genom att klicka på knappen Nu kör vi! godkänner du Byggnets integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.