Från tjänst till eget bolag - Läs mer om Byggnet Sverige AB här OBS, vi har nytt telefonnummer till vår support! - Läs mer här

Så här kommer du igång med Byggnet Subscribe

Tips och Tricks

Du är i gott sällskap. Ni är nämligen många som använder Byggnet Subscribe. Om du inte redan är på banan med hur tjänsten fungerar kommer här första steget mot en smidigare jobbvardag. Resten finner du i vår eminenta manual.

Aktivera

Det krävs inte många klick för att vara igång.

Börja med att logga in i Byggnet. På startsidan klickar du på ”Starta nytt” uppe till vänster. Klicka på valet Byggnet Subscribe i dropmenyn. I dialogrutan ”Aktivera prenumeration” väljer du till vilket projekt funktionen skall kopplas till samt projektets byggvärde.

Om du redan har ett avtalat pris för Byggnet Subscribe väljer du ”Enligt avtal”.  Ange vilken printort som ska vara förvald samt beställare och betalare.

Klicka på ”Starta” – klart!

Byggnet Subscribe syns nu som en ny ikon under projektet.

Byggnet subscribe

Byggnet Manual – instruktioner för nyfikna

När du väl aktiverat tjänsten är nästa steg att eventuellt bjuda in fler administratörer och sedan skapa prenumerationer. I manualen hittar du steg-för-steg-guider med bilder på hur du gör. För varför krångla till det? Det är ju svårt nog att bygga.

Ladda ner manualen

Läs mer om Byggnet Subscribe här

Stäng